网站标志
点评详情
发布于:2020-8-21 16:52:05  访问:446 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Take Residence Lessons On Billig Motionscykel
Jeg tror, ​​den eneste måde, du kan få en jævn overgang til den nye sæson, er ved at afslutte denne. Selvom kritikere måske hævder, at denne praksis er produkter fra forbrugerkapitalisme, tror jeg, at prisen på at finde din spiritualitet er den mindst af vores problemer. Yoga udviklede sig fra konventionel religiøs praksis i hinduisme, buddhisme og stammesamfund, hvorimod spin er en moderne tilpasning og kunne tænkes socialt defineret som et kultlignende motionssamfund. Denne kultlignende mentalitet af udøvelses spiritualitet var faktisk tydeligt åbenbar i begge min praksis. Personlige definitioner spiritualitet findes gennem fortolkninger af levede oplevelser og forbliver åbne for fortolkninger af dem, der er direkte og indirekte involveret. De commodify personlige oplevelser af solidaritet med andre. Ikke desto mindre, mens sekularisering og decentralisering af religion kan være dominerende sociologiske fortællinger, overskrider min personlige tro på, hvad jeg oplevede, forbrugernes begrænsninger. Deres spændende svar kan muligvis bare være løsningen på dine egne shoppingdilemmaer i sidste øjeblik. Schwinn Airdyne-cyklen er måske ikke i en klasse i sig selv, men den startede en klasse af træningsmaskiner.
Schwinn 200-serien: Schwinn 200-serien - inklusive modellerne 230, 220 og 270 - er især formet til stort set at begrænse risikoen for kvæstelser eller smerter. Hun vil overleve. Hvordan har du det? Ved at justere dit skrivebord og din stolhøjde kan du muligvis finde en ergonomisk position, hvorfra du skal arbejde, hvor dine knæ er fri til at bevæge sig flydende. Tre-i-én-design. PLENY-motionscyklen giver brugerne mulighed for at træne i liggende, semi-liggende eller lodret position. Med et sammenklappeligt design er 66fit-træneren et godt valg for brugere, der har brug for en bærbar model. Alligevel skal det være netop, hvad nyankomne har brug for lidt lysbevægelse. Du har ikke brug for medlemskab fra dyre motionscentre eller købe dig dyre aerobe / træningskonventioner. Med fitnesscentre lukket og din lokale park sandsynligvis ikke op til bunden (og potentielt overfyldt), hvordan kan du holde dine kropsmål på sporet, mens du sidder isoleret? Du kan holde online træning og madbøger, se hvor mange kalorier du forbrænder og hvor mange du spiser. Desuden, jo højere du holder modstanden, jo bedre er toningen af ​​dine muskler.
De kan drage fordel af den enkeltes søgning efter spiritualitet og commodificere traditionelt hellige ritualer gennem reklamekampagner (Dawson & Thiessen, 2014). Neoliberalisme og kapitalisme i vestlige kulturer populariserer både træning af sindet og kroppen, sammen og hver for sig. I stedet for at commodify og vanhellige interpersonelle følelser af spiritualitet og følelsesmæssig bevidsthed, inspirerede min yoga praksis til mere aktiv refleksion. Nogle tilbyder mere modstand end andre. Gennem min tid på SpinCo blev den kulturelle betydning, der er indlejret i wellness-samfundet, mere tydelig. Selvom yoga er afledt uafhængigt og i fællesskab fra mere traditionelle former for gammel tro og kultur sammenlignet med tendensen med spin, fandt jeg forholdet mellem disse to træningsfællesskaber som interessante. Spin var en sundhedsmæssig fordel, men yoga bød på en ny tankegang og en åndelig øvelse. Yoga blev min time væk fra virkeligheden, Abilica stream ub viii en utopi, der bød en dybere intrapersonlig forbindelse medandre og en mulighed for at sætte en pause på det løbebånd-lignende produktionssamfund, jeg findes i.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表